Belajar Bina Website WooCommerce Gaya PRO Pada Harga Yang Murah.

Nak buat website sebenarnya tak susah guyss. Walaupun tak susah, korang perlu ada kemahiran dan pandai 

Apa Anda Akan Belajar?

Saya sediakan video tutorial step-by-step bagaimana nak hasilkan website woocommerce siap dengan integrasi payment gateway.

Apa itu woocommerce? Alaa~ website yang orang boleh beli secara online. Korang dah tak perlu balas whatsapp. Penat! lagi-lagi kalau prospek tak membeli.

Domain & Hosting

Apa itu domain & hosting. Macam mana nak guna? Mana nak beli?

Wordpress

Anda akan belajar asas penggunaan WordPress dalam pembinaan website.

WooCommerce

Anda akan belajar macam mana nak setup kedai online anda.

Plugins PRO Yang Jimat

Saya akan bocorkan rahsia dapatkan plugins PRO yang MURAH GILER dan JIMAT.

cPanel

Anda akan belajar apa itu cPanel dan apa guna benda ni dalam pembinaan website.

Plugins

Anda akan belajar plugins yang perlu di gunakan untuk jadikan website anda BERGAYA.

Payment Gateway

Anda akan belajar macam mana nak setup pembayaran secara online.

Structure Sales Page

Belajar cara nak susun konten sales page yang menjual dengan betul. 

Website Akan Nampak Kemas & Gempak.

Anda akan dapat website yang kemas dan cantik, sebab kami menyediakan module yang terbaik dan mudah difahami. Orang yang masuk ke website anda tidak akan pening kepala sebab website anda cantik dan kemas.

Pening Kepala Belajar Coding?

Banyak yang cakap, buat website ni pening kepala sebab banyak sangat step yang perlukan coding. CSS laa, html laa, C++ laa, macam2 kan.

Jangan risau dan kuatir, dengan perpandukan module yang kami sediakan, kami jamin 100% kepala anda tidak akan meletup dengan coding. Sebab tak ada kelibat coding langsung dalam module kami. 

Tidak Mahir Dalam Graphic Design?

Ramai yang tanya, kalau tak pandai design macam mana nak buat website yang cantik?

Jika anda pandai dalam Graphic Design, itu adalah bonus kepada anda, tapi bagaimana yang tak tahu langsung dengan design. Usah gusar dan cemas kerana kami telah sediakan bonus yang gempak kepada anda iaitu, kami akan bagi satu website yang gempak dan kemas. Dalam module kami juga telah disediakan cara bagaimana untuk menukar part2 yang ada bersesuaian dengan perniagaan anda.

” Rupanya nak buat website bukan lah susah sangat.” 

Dalam masa yang singkat, anda akan  dapat siapkan website yang padu.

Lagi best tak payah pening kepala sebab anda tidak perlu berlajar coding. Orang yang buta IT pun boleh buat website.

 

Ezzat Edros

Ezzat Edros

Digital Marketer Specialist

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hazri Huzaimi

Hazri Huzaimi

Web Developer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Al Anaq Qurzam

Al Anaq Qurzam

Graphic Designer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Alif Tajudin

Alif Tajudin

System & Apps Developer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ

Kami Bersedia Membantu Anda Untuk Sebarang Pertanyaan.

Ada pertanyaan?
Hantar maklumat pertanyaan anda dengan tekan butang dibawah.

 

Ada Support Ke? Berapa lama?

Bergantung pada Pakej yang anda beli.

  • Pakej Expert: Tiada Support.
  • Pakej Newbie: Ada Support selama 6 bulan.

Ada Kos Tersembunyi Ke?

Kos untuk pakej yang kami sediakan adalah tetap, tidak ada kos tersembunyi, semuanya dinyatakan.

Ada Refund Tak?

Maaf, tiada refund yang akan di buat setelah anda berjaya buat pembelian.

Develop Pakai Builder Apa?

Anda akan belajar gunakan plugin Elementor.

Dapat Sekali Domain & Hosting Ke?

Maaf, untuk pakej yg kami sediakan tidak termasuk Domain & Hosting.

Bersedia Untuk Belajar?