Jom Dapatkan Landing Page Gempak.

Dengan Harga Tak MAsuk Akal.

Business anda tiada website? Nak buat website tapi harga mahal? Jangan risau, kami akan tolong anda bina Landing Page yang kemas dengan harga yang murah giler bangbang.

Apa Itu Landing Page?

Landing Page ialah satu laman/satu muka web yang membolehkan anda “capture” informasi pelawat yang melawat page itu melalui sebuah borang, selain untuk menjual produk yang spesifik. Landing Page mempunyai target audience yang spesifik dan bukan dibuat untuk menjual banyak jenis produk.

Dengan Adanya Landing Page.

HARI-HARI DUIT MASUK AKAUN BANK MACAM NI TANPA SEDAR

Sila Klik Untuk Besarkan
Sila Klik Untuk Besarkan

Kenapa Perlu Ada Landing Page.

Banyak kelebihan jika anda ada website sendiri. Antaranya….

KOS

Bila anda ada website sendiri. Anda boleh kurangkan kos operasi. Anda tak perlukan kedai, anda tak perlukan team sales. Kan dah jimat gilerr tu?

CUSTOMER

Bila takde landing page, bakal pelanggan semua di layan kat whatsapp. Jenuh jari lagi-lagi bila nak kena jawab soalan sama je. Kalau 1 pelanggan takpe lagi. Kalau ada 50 PM? Boleh rabun mata.

BRANDING

Bina online presence & positioning dan tingkatkan kredibiliti. Zaman sekarang prospek akan cari maklumat di Internet! Tanpa website, bisnes anda tak wujud!​

WAKTU OPERASI

Bila ada website, pelanggan boleh datang ke kedai online anda 24/7. Yang bestnya, anda tidur pun pelanggan boleh membeli.​

JIMAT MASA

Anda tak perlu bazir masa layan bakal pelanggan yang banyak karenah. Letak semua info mengenai produk anda dan pelanggan akan beli dengan sendirinya.​

PENGGUNA INTERNET

Secara purata, seseorang akan menghabiskan masa selama 6 Jam sehari untuk melayari internet dan 91% pengguna internet mengunjungi kedai dalam talian.​

SEDIA NAK BAWA BUSINESS ANDA KE NEXT LEVEL?

Portfolio

gymfbads.ezzatedros.com

qurbaniglobal.com

onlinelunalyra.com

Wajib Ada Landing Page Jika...

DAPATKAN PROMOSI HUJUNG TAHUN SEKARANG!!

No Fields Found.

Soalan Lazim

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh klik button dibawah.

Berapa Harga landing page?

Untuk harga promosi semperna hujung tahun hanya RM200 sahaja. 

landing page dalam bahasa apa?

Kami menggunakan bahasa melayu atau english, terpulang atas permintaan.

ambil masa berapa lama untuk siap ?

Biasanya masa yang diambil untuk siapkan  dalam 4-6 hari berkerja.

Harga sekali domain & Hosting?

Maaf, harga yang kami tawarkan iaitu RM200 tidak termasuk Domain & Hosting.